Yemek

Yemek hizmetlerinde memnuniyeti sürekli kılmak için, beklentileri her daim yüksek tutmak ve bunları hayata başarıyla geçirebilmek en büyük amacımız.

Hastalarımızın diyet, refakatçi ve çalışanlarımızın öğün ihtiyaçları göz önünde bulundurularak uzman aşçılar tarafından gıda güvenliği standartlarına uygun hijyenik koşullar altında yemek hizmetleri sunulmaktadır.

Sağlık tesislerimizde, hasta, refakatçi ve personel memnuniyeti esas alınarak; gıda güvenliği, kalite ve hijyeni ön planda tutan, yemek üretiminin tedarik, depolama, hazırlık, üretim, dağıtım ve toplanması aşamalarında en son teknoloji ve standartlarda hizmet vermekteyiz.

Sağlık tesisi üretim ve dağıtım mutfakları ile yemekhaneler deneyimli ekipler ile proje aşamasından itibaren özenle planlanarak tüm süreçler son teknoloji baz alınarak dizayn edilmektedir.

Sağlık tesisinde bulunan mutfaklarımız Pişir- Soğut (Cook and Chill) ve Pişir-Servis et (Cook and Serve) yöntemleri ile üretim yapacak şekilde hibrit yapıya sahiptir.

Hasta yemekleri otomatik porsiyonlama konveyörlerinde porsiyonlanıp, sıcak ve soğuk yemekleri ayrı ayrı taşıyabilen, sıcaklık kontrollü ve wireless ile takip edilebilen sıcak-soğuk yemek taşıma arabaları ile hasta odalarına servis edilmektedir.

Yatan hastalar için uyguladığımız “Hasta – Yemek Doğrulama Sistemi”, belirlenen diyet tipine göre, doğru hastaya doğru yemeğin hatasız ve zamanında teslimini sağlamaktadır. 

Yemek hizmetlerimiz sadece hastaneler ile sınırlı olmayıp fabrika, eğlence tesisleri gibi bir çok yapıda hizmet vermektedir.

Hasta Yemek Hizmetleri (normal ve diyet yemekleri)
Personel ve Refakatçi Yemek Hizmetleri
Misafir Yemek Hizmetleri
Ziyaretçi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri
Otomat Hizmetleri